Téma dne

Děkuji voličům za podporu ve volbách!

  • Date:22.10.2017
Tisková konference LES a TOP 09
Liberálně ekologická strana chápe nutnost spojování sil středopravého politického spektra a zastánců ústavního pořádku a demokracie. Přejeme hodně sil a úspěchů v Poslanecké sněmovně nejen TOP 09, ale také STAN, KDU-ČSL, Pirátům, ODS a… jedeme dál!
V uplynulých volbách Liberálně ekologická strana (LES) přijala pozvání TOP 09 spojit síly na jedné kandidátce a hájit hodnoty liberální demokracie s akcentem na ochranu životního prostředí. Věříme, že naše angažmá přispělo svým dílem k „úspěchu“ a přehoupnutí se TOP 09 přes 5 %. Nakonec se nám podařilo splnit hlavní cíl – že hlasy, které dali lidé pro cíle prezentované Memorandem o životním prostředí a stejně tak i pro proevropskou a západní orientaci naší země nepropadly.
Kandidovala jsem za Liberálně ekologickou stranu na kandidátce TOP 09 v Usteckém kraji, ale do Sněmovny se nedostala. Je na místě ocenit, že předseda TOP Miroslav Kalousek nezapomněl hned po volbách partnerství s LES zmínit a poděkovat. Liberálně ekologická strana chápe nutnost spojování sil středopravého politického spektra a zastánců ústavního pořádku a demokracie. Jsme připraveni se tohoto integračního procesu účastnit. Přejeme hodně sil a úspěchů v Poslanecké sněmovně nejen TOP 09, ale také STAN, KDU-ČSL, Pirátům, ODS a… jedeme dál!
  • Date:22.10.2017